Moje težave z aknami in kako mi je dermatolog Ljubljana pomagal


Categories :

Zadnje čase imam težave s kožo na obrazu. Akne na obrazu so se začele pojavljati že med nosečnostjo in se jih kar ne morem znebiti. Odločila sem se, da poiščem pomoč in se odpravila na splet. V brskalnik sem vtipkala dermatolog Ljubljana, saj mi je ta lokacija najbližja. Ker mi je brskalnik ponudil kar nekaj možnost in se nisem mogla odločiti za eno sem sestro vprašala za pomoč. Tudi ona je imela težave s kožo v preteklosti in mi je povedala, da ji je nekdo iz Ljubljane pomagal. 

Ker se ni mogla spomniti točnega imena, je povedala, da naj vtipkam dermatolog Ljubljana in da bo njegovo ime sigurno prišlo med rezultate. Storila sem kar je rekla. Po nekaj urah vnetega brskanja sem končno najdla dermatolog Ljubljana in kliknila na povezavo. Poklicala sem telefonsko številko, ki je bila objavljena in jim povedala, da iščem kateri dermatolog Ljubljana bi bil najbolj primeren za moje težave. Povedala sem jim, da imam težave s:

  • Aknami
  • Dipegmentacijo kože
  • Rdečico
  • Alergijami

Povedali so mi, da je dermatolog Ljubljana najboljši na vseh področjih. In na srečo, je bil ta, katerega sem kontaktirala. Povedala sem jim za moje težave. Predvsem so me motile akne na obrazu, saj so bile kar izrazite. Pomirili so me in povedali da je dermatolog Ljubljana podkovan na vseh področjih, predvsem pa na težavah z aknami. Zaupala sem jim in se odločila, da jih obiščem. Sestri sem povedala, da sem končno najdla kar sem iskala. 

Ko sem prispela na lokacijo, so me usmerili v sobo. Veselila sem se srečanja, saj sem komaj čakala, da se znebim aken. Nekaj minut za tem, ko sem vstopila v ordinacijo, me je pričakal znani dermatolog Ljubljana in takoj sem pričela z razlago svojih težav. Razložil mi je vse podrobnost in kako mi lahko pomaga.