Opornica za roko rešila mojega moža, da je lahko normalno delal


Categories :

Takrat, ko najmanj pričakuješ, se ti nekaj zgodi. Lahko bi rekla, da je ta dan bil mož malo neroden, kajti ko se je spotaknil, je bil na telefon in takrat mu je telefon padel iz rok. Seveda je moral loviti telefon in roko nerodno naslonil na mizo, tako da si je poškodoval zapestje in ga danes, da lahko normalno dela rešuje opornica za roko, ker drugače bi ga zapestje preveč bolelo. 

Prvi dan po dogodku, ga zapestje skoraj nič ni bolelo in mislil je, da bo vse v redu. Ko pa se je naslednji dan prebudil je čutil močno bolečino ob premiku zapestja. Videl je, da ni nič zlomljeno, da si je verjetno pretegnil vezi in ker ni mogel normalno gibati zapestja, ga je reševala opornica za roko, ker drugače ne bi mogel voziti avta in tako ne bi mogel v službo. Če bi njegova služba bila blizu, bi še nekako šlo, tako pa jo ima kar nekaj sto kilometrov daleč. Bolečina je trajala zelo dolgo, opornica za roko mu je prišla resnično prav. Ne bi pretiravala, če bi reka, da je minil en mesec in njega je še kar ob določenem gibu bolelo zapestje. Še mene je znerviral, ker je tako dolgo tožil, da ga boli zapestje.

Vse sem namreč te dni, morala narediti sama. Na začetku sem razumela, a da mi je po enem mesecu še kar tarnal, da ne more delati, to pa me je razžalostilo. Vedela sem, da mu opornica za roko pomaga in da roko obremenjuje toliko, ko njemu odgovarja. Nikoli ni preveč delal, tako da sem za večina stvari bila sama. Res da mu je opornica za roko rešila kariero, ker je hodil z bolečim zapestjem še kar v službo. Ni pa rešila mene, ker je vso delo padlo name. Še danes, pa mineva že drugi mesec, je opornica za roko včasih na njegovi roki, ker pravi, da ga še malo boli in da še ni čisto v redu.